Osnovne rutinske inspekcije, koji bi trebalo da zadovolji ženu

Davno je jedan od najpopularnijih youtuberka pitao svoje posmatrače redovno istražuju ili instagram. Na moje iznenađenje, govori mnogo rešenje: nažalost, nema. Ja razumem da su mnoge žene, u ovoj situaciji policama, ne ispunjavaju standardne studije, koje kasnije može da sačuva svoj život. Ne kao dama ne može da bude tako! Postoji veliki broj istraživanja kontrole, da svaki od nas zahteva da se uradi svake godine! Neverovatno, ali mnogi zahvaljujući ranoj dijagnostici može da spasi na stotine žena godišnje dojke je bezbolan i potpuno bezbedan. Ovo istraživanje pega bilo kakvih promena u grudima. Vrednost ove studije je oko 100 rubalja.

Ja mislim da treba da se odrekne brend-novi skup cipela ili pantalone, kao i da izaberete na ovo istraživanje. Da istraži to je mnogo bolje da izaberete nekoliko dana nakon početka trajanja. Ja uopšte ih kao što sam zapravo završio menstrualnog ciklusa. Nezavisne ankete mlečne žlezde/u palpacija … ja sam studirao roditeljstvo, kao i da predstavi nekoliko master-klase imam časove sa lekarom koji radi u karijeri, kao i, pored toga, obrazuje na fakultetu.

Ja ne imajte na umu baš kao što ove lekcije njihova imena, ali su bili održani na taj način, prilično zarazna. Lekar pitao, koliko puta godišnje žene treba da obavljaju ispit sami grudi? Čim sam odgovorio bez zapinki da 12. Ženke treba analizirati svoje grudi na mesečnom nivou u prvoj fazi ciklusa, odnosno posle roka. Samo ispitivanje je isključivo važan aspekt u prevenciji ćelijama raka dojke, koji daje mogućnost da veoma rano otkrivanje poremećaja.

Osnovne preventivne procena

Citologija je izuzetno važna, kao i potrebne studije i sprečavanje. Da, bez sumnje, ovo istraživanje ne treba da ubedi ni žene. Svako od nas mora se imati na umu, da svake godine izvrši cytologię. Rak grlića materice je dovoljno dugo.

Rano otkrivanje bilo kakvih promena, to daje odlične mogućnosti za oporavak. Osetljivost cytologi se procenjuje na 60-70%. To znači da nije svaki citologii sigurno izložiti povrede. Ako jedne godine, troškovi cytologi će morati da uradi, baš kao što u našem telu budite sigurni da će se razviti rak grlića materice, posle toga imamo šansu na priznavanje za godinu dana. Zbog toga što je rak grlića materice ćelija stvara dovoljno dugo, onda imamo (takođe posle godinu dana) verovatnoća za vraćanje snage. Glavni cytologi traje par minuta.

  • Nekoliko žena umre od raka grlića materice samo i samo zato što nije usudio da dosledno. Na sajtu, blogu odavno nije bilo mega-važno je da pišete na cytologi, na koju ja mislim: prevencija raka grlića materice ćelije-bilo istraživanja treba da se uradi?
  • Ginekologičeskoe prethodna studija predstavlja direktnu strukturu. Ali sam odlučio da izraze i polnih organa. Ovo istraživanje omogućava da se identifikuju mnoge patologija, kao i patologija (uključujući i ćelije raka).
  • Na primer, kada naše telo razvija tokom dužeg vremenskog perioda rak jajnika, ona ne može dati neki znak. Kao i preventivno ginekologičeskoe bez problema wykryłoby u početak svih promena.

Ne samo ginekolog. Kakav studija potrebno je da svaka žena?

Obično počinjemo da se brine o zdravlju samo ako imate problema. Sa druge strane, većina uslovima može sprečiti. Zato je svaka žena bi trebalo naći vremena za preventivne preglede. Da vidimo koji od njih treba da unesete u svoj raspored. Opšte analize krvi i urina rezultat Svake 3 godine svaka žena treba da da ocenu. Ova studija pruža vredne informacije o stanju, kao i zdravlje celog makroorganizma. Treba da se uradi sveobuhvatna analiza sa holesterola i šećera. Ako gubitak težine ili chudniesz, iako vaša dijeta zapravo ne promeni, da izvrši istraživanje hormona štitne žlezde.

Ako ste seksi nestrpljivi, morate da odete na ginekologu najmanje jednom godišnje. Šta istraživanja treba da se uradi? Ovo uključuje, pre svega, citologii, odnosno bris iz grlića materice. Ovo istraživanje omogućava rano otkrivanje status grlića materice. Ako koristite pilule za kontrolu rađanja, posetite lekara često, barem kada je u 6 meseci. Uzmimo funkciju jetre pregled to je, svakako, omogućiti da proverite da li je sve kontracepcije koristite nije štetno za vas. Nakon 25 godina takođe je neophodno da se održi dojke. Ako je tvoja mama, baka ili sestra upućen sa rakovыmi ćelija dojke, od 30. godinu istraživanja života rade svake godine.